Selectează o Pagină

Întâlniri

#harghita2023

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Land Rover împlinește 75 de ani de la lansare iar pentru a sărbători acest eveniment important, organizăm un eveniment-întâlnire de trei zile în localitatea Sărmaș, judetul Harghita, România.
Land Rover, una dintre cele mai importante mărci de automobile off-road din lume, a fost fondată în 1948 și de atunci a devenit sinonimă cu performanța și capacitățile sale remarcabile în teren accidentat. De la modelul original al Land Rover, la gamele moderne de SUV-uri premium, marca a evoluat în timp, dar a păstrat aceleași valori și calități care au făcut-o atât de populară.
În cadrul acestui eveniment de trei zile, vă invităm să explorăm istoria și evoluția Land Rover, să testăm modelele actuale pe trasee off-road și să ne bucurăm de experiențe unice și pline de aventură. De asemenea, veți avea ocazia să întâlniți alți fani pasionați Land Rover și să împărtășiți pasiunea pentru acest brand iconic.
Mesele și socializarea vor avea loc pe teren sau la locațiile de cazare în funcție de starea vremii și de disponibilitatea participanților.
Am ales Harghita ca zonă pentru întâlnirea din acest an în primul rând datorită poziției sale centrale și accesibilitații geografice, dar și pentru terenurilor sale variate și a posibilităților de explorare cu astfel de vehicule. Regiunea oferă o gamă largă de terenuri, de la păduri dense la lacuri pitorești și munți înalți, ceea ce face ca explorarea să fie o adevărată aventură. În plus, Harghita este o zonă relativ neexplorată, astfel încât există multe oportunități pentru a descoperi locuri noi și interesante oferind o combinație unică de aventură, cultură și tradiție locală.
Nu ratați această oportunitate de a sărbători 75 de ani de Land Rover într-un cadru spectaculos și plin de aventură. Înscrieți-vă acum și alăturați-vă nouă în această sărbătoare memorabilă!
Nu este necesar să aveți un Land Rover pentru a participa la acest eveniment. Vă puteți alătura cu orice autoturism cu gardă ridicată, care are capacitatea de a naviga pe teren accidentat.
Scopul nostru principal este de a ne cunoaște și de a ne împărtăși pasiunile pentru mașini, off-road și drumeții. De aceea, programul nostru este flexibil, lăsând fiecărui participant libertatea de a alege dacă dorește să participe la un traseu prestabilit sau să exploreze alternative.
Pentru mai multe detalii și rezervări nu ezitați să ne contactați.

Programul evenimentului:

 • Prima zi: Vineri 07 iulie
  • 09:00 – 16:00 Cazare / acomodare
  • 16:00 – 22:00 Traseu local pe ruta Sărmaș – Vârful Teasc și retur (Cina va fi luatâ pe traseu, în natură în funcție de disponibilitatea participanților și a condițiilor meteorologice din ziua respectivă sau la locurile de cazare)
 • A doua zi: Sâmbătă 08 iulie
  • 8:00 – 9:30 Mic dejun
  • 10:00 Adunare participanți
  • 10:30 Traseu pe ruta Sărmaș – Vârful Teasc – Borsec ( servire prânz și vizită la Izvorul de ape minerale ) – Vf. Călimani – Toplița ( vizităm Parcul Central și Mănăstirea Toplița – Pârtia de schi Baciu activități: bob, herghelie, servire cină )
  • 22:00 revenire la cazare Sărmaș – socializare / relaxare
 • A treia zi: Duminică 09 iulie
  • 8:00 – 9:30 Mic dejun
  • 10:00 Adunare participanți
  • 10:30 Traseu ruta La Fantana – Lunca Bradului (Sestina) 7 km pe drum forestier de la șosea sau deplasare la o stână tradițională

Cazare

Cazarea poate fi facută la:

Cei interesați au posibilitatea de a se caza la rulotă sau cort, organizatorul local punând la dispoziție un teren cu capacitatea de aproximativ 30 de corturi.

Reguli și Responsabilități

Fiecare șofer are obligația să dețină în mașina trusă sanitară, exctinctor, triunghi reflectorizant și roată de rezervă.

Este interzis accesul cu stupefiante (droguri de orice fel). Totodată, pentru a evita orice disconfort, ascultă muzică la un volum la care să nu-i deranjeze pe cei din jur.

Fiind o întâlnire în zona montană, vă recomandăm să aveți bani cash la voi pentru obiectivele turistice.

ro_RORO